Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
To może i ja przyjdę żeby Gamie smutno nie było tak samej siedzieć przy grillu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Teraz wychodzi, że Gama to wszystko organizowała i nakręcała, a wcale nie Gama chciała być tylko cichą, szarą uczestniczką, no i wygląda na to, że rzeczywiście będzie bardzo cicho , bo prawie nikogo nie będzie, mam nadzieję tylko, że ja zbyt szaro nie wypadnę Jeśli pogoda dopisze, to prawdopodobnie przybędę z rodzinką na rowerach ok. 13, niestety na niezbyt długo, bo maluch najmłodszy ostatnio bardzo marudny, gdy nie pośpi wystarczająco. Takie życie Jeśli będzie deszcz, to Gama sucho i ciepłolubna pozostanie z marudną rodzinką w domu i będzie się grzać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
Smajk sie wybiera - okolice hokksund ? godzina 17 ?? sobota ?? tak ?? i chyba juz kogos zabiera tak ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
aha czyli jednak nici

ok
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Godzina miała być 13, ale jak się zmieni, to zaakceptuję. Pytanie tylko gdzie ci wszyscy chętni??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
smajk napisał:
Smajk sie wybiera - okolice hokksund ? godzina 17 ?? sobota ?? tak ?? i chyba juz kogos zabiera tak ?

Smajk mial mnie zabierac
Jak Smajk nie zmienil zdania, to wyglada na to, ze Smajk bedzie polewal, a ja bede spozywac
Bo Smajk bedzie auto prowadzil
aha ! i jeszcze bedziemy we dwoje kielbachy piec, bo chyba nikt wiecej sie nie wybiera

Wiec, Smajk jest z Oslo, ja tez, to moze nie musimy az tak daleko jechac, zeby kielbache upiec ? he ?
Terenow do grilowania u nas dostatek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
wiec Smajk bedzie przegladal watek , dwie , znaczy z Fiona 3 chyba osoby juz zabiera - i na tym koniec

jak cos to info do Smajka na forum // - jego wlasciciel bedzie czekal na wiadomosc - //

udanego dnia zyczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Jak już wspominałam, jeśli pogoda dopisze, ja i moja rodzina będziemy. Powinna pojawić się jeszcze inna rodzinka z dziećmi. Jako,
że my i oni, mamy małe dzieci, pogoda nie może być deszczowa, bo mój maluch kaszle już drugi tydzień.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
gama , a ja z przyjaciółmi ??
pamiętasz że pędzimy na dwa samochody .....full . będzie mizeria
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Bed Harry ty mnie nawet nie denerwuje bom w ciąży!!! Czemu się nie odzywasz w tym wątku? Ja tu już może łez wylałam,
żem porzucona i samotna!!! Że wszyscy mnie wystawili i nikt nie przyjedzie!!! Tak się nie robi, zwłaszcza kobietom w ciąży!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok